Tam Kapanma Sürecinde Müşterilerimizin Yanındayız!

Tam Kapanma Sürecinde Müşterilerimizin Yanındayız!

Tam Kapanma Sürecinde Müşterilerimizin Yanındayız!

Bestello olarak her zaman olduğu gibi bugünlerde olan tam kapanma sürecinde de yanınızdayız. Siz değerli müşterilerimiz evde kendi sağlığınızı düşünürken Bestello ekibi olarak bizler sizin ihtiyaçlarınız için çalışmaya devam ediyoruz. Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasına yakın bu tam kapanma herkesi endişelendirdi. İnsanlar “Nasıl ihtiyaçlarımı gidereceğim?” ya da “Bayram yaklaşıyor. Ayakkabı ve yeni kıyafeti nasıl alacağım?” diye düşünmeye başladı. Bazı ayakkabı veya kıyafet firmaları bu tam kapanma döneminde kargo ile satış işlemlerini durdurdu. Fakat biz bu süreçte sizlerin yanında olarak bayram öncesi ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Tam kapanma sürecinden sonra başlayacak olan yaz sezonu için de harika indirimler ve eşsiz tasarım ayakkabılarla sizleri karşılayacağız. Yazın sandalet tercih edenler, sizlere sesleniyoruz! Aradığınız siteyi buldunuz. Ücretsiz kargo imkanımız ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veriyoruz.

Yaz geliyor! Artık yeni ayakkabı veya sandalete ihtiyacımız var. Bestello tam aradığınız site. Çeşit çeşit ayakkabılar ile eşsiz tasarımlarını siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Yaz sezonunun yakın zamanda açılacak olması tatlı bir telaşı beraberinde getiriyor. Biz de bu tatlı telaşınızı gidermek için her daim hizmet vermeye hazırız. Kadın, erkek, çocuk fark etmeden her çeşit ayakkabıyı barındıran Bestello uygun fiyatları, güvenilir teslimatı ve ücretsiz kargosu ile tercih edilme oranını arttırıyor.

Sizler yasak sonrası planlar yaparken Bastello ekibi olarak biz de yaz sezonuna hazırlık yapıyor ve sepette indirim kampanyaları düzenliyoruz. Yasak döneminde bile hizmet vererek siz değerli müşterilerimizin evinizde oturarak rahatça ve güvenle alışveriş yapmanızı sağlıyoruz. Yaptığınız her alışverişin çalışma azmimizi yükseltmesi bizim aynı zamanda sizlere daha özenli ve titiz bir çalışma sonucu doğurmamıza yol açıyor. Siz değerli müşterilerimizin rahatını düşünmemizden dolayı siparişlerinizin güvenli bir şekilde size ulaşmasını sağlıyor ve siz değerli müşterilerimize siparişiniz ulaşana kadar takipte kalıyoruz.

Siparişlerinizde herhangi bir sorun oluşursa kısa bir süre zarfı içerisinde iade alarak sizlere istediğiniz ürünü kusursuz bir şekilde gönderiyoruz. Bizim için her zaman müşteri memnuniyeti önemli olduğu için ekibimizden herkes siz değerli müşterilere güleryüzlü ve kibar bir şekilde yaklaşıyor. Bir kere ürünlerimizi denediğinizde çok memnun kalacak ve her zaman bizi tercih edeceğinize eminiz. Ayakkabı için en doğru adresin Bestello olduğunu unutmayın...

Etiketler: tam kapanma, yaz alışverişi, yasaklarda alışveriş
Mayıs 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR