Bestello İndirimleriyle Cepler Rahat Ediyor

Bestello Shoes Pandemi İndirimi

BESTELLO İNDİRİMLERİYLE CEPLER RAHATA ERİYOR

 

Bestello Pandemi Sürecinde de Yanınızda

 

Sizlerin sağlığını ve konforunu düşünen Bestello pandemi sürecinde de yanınızda. Dünya çapına yayılan pandemi sürecinde Bestello sizlerin hep yanında, işte bu yüzden ilk alışverişinizde tüm indirimler ek %15 indirim ile bu zorlu dönemde sizlere tam destek veriyoruz.

Konforlu ve Sağlıklı Şıklık

Sağlığınız her şeyden önce geliyor, işte bu yüzden yürürken can yakmayan ve ayağınızın şeklini değiştirmeyen ayakkabılar seçmek çok önemli. Tam da bu sebepten ayak sağlığı deyince akla hemen deri ayakkabılar gelmeli. Bestello ise birçok konuda olduğu gibi bu konuda da en iyisi. Hem sağlığınızı hem konforunuzu düşünen Bestello yüksek kalite hakiki deri kullanarak sizlere nefes alan bir yürüyüş sağlarken aynı zamanda rahatlığınızdan da ödün vermiyor ve sizlere sağlıklı, rahat, konforlu bir yürüyüş sunuyor.

Tabi ayakkabı denince konfor ve sağlıktan sonra bir diğer olmazsa olmaz da tasarım ve estetik. Bir kıyafet kombinasyonunu tamamlayan yegâne parçalar olan ayakkabı ve çantaların rengi, modeli, tarzı son derece önemli. Bestello bu konuda da yardımımıza koşuyor ve yaptığı yenilikçi tasarımlar ile modaya yön verirken her zevke hitap edecek klasikleşmiş parçaları da unutmuyor. Farklı ve özgün tasarımları; renk renk çeşitleriyle Bestello, sizlere konforlu ve sağlıklı bir şıklık sağlıyor. Aynı zamanda şıklığa bir bütün olarak yaklaşan Bestello, ayakkabıdan cüzdana çantadan kemere kadar sizlere bütünüyle bir şıklık deneyimi de sunuyor.

Bestello ile Uzun Süreli Şıklığı Tadın

Değişmeyen kalitesiyle 1980 yılından günümüze kadar uzanan bir üretim yolculuğuna sahip olan Bestello, o zamandan bu zamana kalite anlayışını hiç bozmadan koruyor. Sunduğu kaliteli üretim anlayışınıysa ürünlerin uzun ömürlü olması esasına dayandırıyor. Bu sebeple aldığınız ürünün ne dayanıklılığı azalıyor ne de modası geçiyor.

Aynı zamanda bugün dünya piyasasında da yer edinmeyi başarmış olan Bestello kaliteli ürünlerini satarken şişirilmiş fiyatlardan uzak durarak sizlere kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarda sunuyor. Özellikle pandemi sürecinde sizlere destek olmak için ilk alışverişinizde tüm indirimler ek %15 indirim fırsatı sağlıyor.

Etiketler: pandemi sürecinde e-ticaret, bestello, deri ayakkabı,
Temmuz 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR